Hæl i uheld #12

Skrevet 1. juli 2021

Gang i træningen

 

Fem uger efter operationen kunne jeg igen snøre løbeskoene. Den første tur var lidt hård, måske mest psykologisk. Den blev derfor kun ganske kort. Allerede to dage senere gik det fremad.

 

Det var dejligt igen at komme i gang med at løbe, og det gik hurtigt fremad. Inden længe var formen på samme niveau som før operationen.

 

Klar til Folkeparkens Maraton

 

Jeg kunne nu fokusere på næste mål. The Great Wall Marathon var udsat til efteråret, så jeg havde igen arrangeret Folkeparkens Maraton til afvikling den 15. maj. Deltagerantallet var større end i 2020. Det skyldes dels lempeligere forsamlingsregler og dels en øget interesse efter den positive oplevelse i debutåret.

Min træning gik fint og alt var godt.

 

Fire maratonløb i sigte

 

2021 skulle blive året hvor jeg skulle løbe ikke mindre end fire maratonløb. Blot tre uger efter Folkeparken skulle jeg til Grønland og Løbe Icefjord Midnight Marathon og I juli ville det blive Iceland Volcano Marathon i Island. Som årsafslutning ville det så blive det kinesisk løb i september. Det skulle dog vise sig, at Grønlandsturen blev aflyst, da corona pandemien ikke var helt under kontrol.

Hæl i uheld #12 dansk