Morten Fenger

Skrevet 27. april 2016

En ny klient

 

Kort efter min hjemkomst fra Kina fik jeg en ny klient i min virksomhed. I slutningen af august bad hun mig komme til et regnskabsmøde, hvor også hendes kæreste skulle deltage. Mødet skulle holdes i hendes kærestes hus, der lå mindre end halvanden kilometer fra mit hjem.

 

Et sammentræf

 

På kærestens postkasse hæftede jeg mig straks ved navnet Morten Fenger. Dette navn var mejslet ind i min erindring fra muren anden gang under The Great Wall Marathon 2007. Det var den sportstrænede coach for de hørehandikappede løbere, der havde opfordret mig til at tabe 15 kilo.

 

Det kunne jo være et sammentræf og blot dreje sig om to mennesker med samme navn. Men det var dog pudsigt, at jeg nu skulle stå over for det navn netop nu, hvor jeg netop langt om længe var i gang med et vægttab.

 

Denne Morten Fenger så ganske rigtigt atletisk ud, og han var iført sportstøj. Da han vendte ryggen til mig for at hente kaffe, så jeg logo og navn for Widex på hans trøje. Nu måtte jeg høre, om det var “den” Morten Fenger – og det var det. Verden er forunderlig. Vi havde gennem alle årene boet tæt på hinanden, og nu, hvor hans budskab blev taget til efterretning, bragte skæbnen os sammen igen.

 

Morten Fenger

 

Professionel triatlet

 

Morten havde i sine unge dage været top–triatlet og professionel med et europamesterskab i triatlon på sit CV. Nu var han 47 år, men stadig meget aktiv i sporten. Han drev et sportskonsulentfirma og var generalsekretær for Dansk Triathlon Forbund.

 

Træningssamarbejde

 

Under en efterfølgende samtale fortalte jeg Morten om mit forgæves forsøg på at træne mig op til en ironman. Morten fik overbevist mig om, at et medlemskab i Roskilde TRI kunne være gavnligt for mig. Vi indgik også en aftale om, at han skulle tilrettelægge min træning, hvilket han gjorde det næste års tid. I den periode lagde Morten mit træningsprogram for en uge ad gangen. Programmet blev lagt op på min Garmin−side, og jeg skulle så løbende uploade min træning fra mit pulsur. Dette var meget forpligtende og motiverende for, at jeg ikke sprang over, hvor gærdet var lavest.

 

Køb bogen her.

Dansk forside