New York City Marathon

Skrevet 7. november 2022

En ”appelsin faldt ned i min turban” for kort tid siden. Min søn, Steffen kastede ”appelsinen” som jeg greb. Jeg havde aldrig drømt om New York City Marathon, men Steffens tiltrædelse som ansat i sportsrejsebranchen gav mig en uventede mulighed. En sådan mulighed ville ikke komme igen, så jeg havde ingen betænkeligheder.
Løbet blev en meget stor oplevelse. Jeg tror at jeg smilede hele dagen. I verdens største metropol blev jeg mødt af glade feststemte mennesker overalt. Stemningen gjorde, at jeg løb hele tiden. At gå var ikke en mulighed i denne stemning.
At deltage i en World Marathon Major blandt 50.000 løbere var ganske specielt og en oplevelse mere for livet, som jeg har fået så mange af gennem de sidste 23 år.
Det fantastiske løb var samtidig et jubilæum for mig, da det var 75. gang jeg kom over den klassiske distance.

 

Finisher New York City Marathon