Thomas Thomsens 75 års fødselsdag

Skrevet 11. maj 2016

I efteråret 2011 modtog Karin og jeg en invitation. Thomas Thomsen fyldte 75 år den 2. januar, og det skulle fejres ved en reception med brunch i Hvidovre den efterfølgende lørdag. Min første tanke var, hvad vi skulle give Thomas. Den gave, vi gav ham, ved hans afskedsreception fra DAF havde bragt lykke, så mine tanker kredsede om noget andet kreativt.

 

???????????????????????????????

 

Idéen kom hurtigt til mig. Samme morgen havde jeg smidt nogle nedslidte løbesko ud. Jeg dykkede ned i skraldespanden og fandt dem frem igen. Skoene blev derefter vasket og hængt til tørre. Jeg fandt så en flamingokasse og beklædte den med papir med logoet for The Great Wall Marathon. Skoene blev placeret i kassen, og i hver sko blev der plantet en lille plante. På den ene sko satte jeg et skilt med mærket The Great Wall Marathon Finisher og i den anden mærket Amsterdam Marathon Finisher. Mellem de to sko lagde jeg en flaske champagne, mens indpakkede chokoladestykker blev strøet over det hele. Det hele blev pakket ind i gennemsigtigt cellofan med klistermærker med The Great Wall Marathons logo. Sluttelig bandt jeg sløjfer i røde og gule farver som det kinesiske flag. Kortet havde jeg selv lavet. På forsiden var der et billede af Thomas og mig fra 2009, hvor han forærede mig en lille hare under gallafesten i forbindelse med The Great Wall Marathons ti års jubilæum.

 

thomsen 001 (2)

 

Gaven blev modtaget med stor glæde, og det blev nogle hyggelige timer, hvor mange kendte ansigter mødte op. Albatros Travel lavede en lille gimmick, hvor Thomas fik forskellige sjove gaver.

 

thomsen 002

 

Køb bogen her.

Dansk forside